Picl (online filmzaal)

Geen tijd om de deur uit te gaan? Bezoek Filmtheater Hilversum dan ook eens vanuit huis via Picl, de online filmzaal van ons Filmtheater. Een selectie uit ons actuele filmaanbod is daar te bekijken op het moment dat het jou schikt.

Op Picl zie je voor € 8,50  de nieuwste films. Betalen kan met iDeal, PayPal of creditcard. Het hele Picl-aanbod van Filmtheater Hilversum vind je op onze Picl pagina.

 Bekijk hier welke films er momenteel op PICL te zien zijn!

Filmtheater Hilversum. Maar dan thuis.
Onze nieuwste films en documentaires zijn ook thuis te zien, wanneer je maar wilt.

Wat is Picl?
Met Picl bekijk je een selectie van onze nieuwste, prijswinnende films en documentaires gewoon thuis, wanneer jij dat wilt. Zo hoef je nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door onze filmprogrammeur. Ook als je even geen tijd hebt om ons te bezoeken.

Aanbod
Op Picl staan films die geselecteerd zijn uit ons actuele filmaanbod. Films zijn altijd op Picl te zien vanaf de datum dat films ook in onze zalen te zien zijn, alleen blijven ze langer beschikbaar. Af en toe zijn er ook films die in een bepaald programma thuishoren en/of wat ouder zijn. De prijs is dan vaak ook lager. 

Wat kost het?
Voor € 8,50 kijk je de film op de computer, televisie, laptop, tablet of smartphone op full HD kwaliteit. Direct, dus zonder te downloaden. Voor die prijs krijg je dus niet alleen een super actueel aanbod, maar ook de beste kwaliteit en steun je bovendien de Nederlandse filmindustrie. Er zijn af en toe ook films te zien die in een speciaal programma thuishoren of die wat ouder zijn. Daarvoor geldt de speciale prijs van € 5,99. 

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het aanbod van Filmtheater Hilversum op Picl? Klik dan hier om je aan te melden voor de speciale nieuwsbrief.

 

Picl (online filmzaal)

Modal Title

Any content could go in here.

×