Zaterdag 17 augustus is onze openluchtfilm in het Dudokpark! Dit jaar vertonen we de IJslandse feelgoodfilm Woman at War

‘Woman at War’ is een heerlijke feelgood film over vijftiger Halla, die de oorlog verklaart aan de lokale aluminiumindustrie. De prachtige IJslandse hooglanden zijn de setting van deze film. 

Praktische informatie
Neem een klapstoeltje of kleedje van thuis mee. Ook een warme trui of jas is soms geen overbodige luxe. De klapstoeltjes en kleedjes moeten in de daarvoor bestemde vakken worden geplaatst. Kom lekker op tijd: er is veel ruimte, maar vol = vol! Voor vragen kun je ter plekke terecht bij medewerkers van het filmtheater.

De toegang is gratis en neem vooral ook vrienden, buren of bekenden mee. ‘Woman at War’ begint rond 21.30 uur, dan is het donker genoeg. Wie al om 20.00 uur komt, verzekert zich niet alleen van een plekje maar kan ook genieten van live muziek (in samenwerking met Podium de Vorstin). En vanaf 19.30 uur kunnen bezoekers alvast een hapje en drankje kopen: bij de bar is frisdrank, bier en wijn verkrijgbaar. Koffie en thee is te koop bij de Hilversumse Kaldi mobiel en ook de foodtruck van Pita's & Pies is aanwezig. Zelf iets te eten en drinken meenemen is ook mogelijk!

Met dank aan Voetbalvereniging Altius voor haar medewerking aan het opbouwen van het evenement.
Deze openluchtfilm wordt mede mogelijk gemaakt door Filmtechniek BV.
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×