'Diego Maradona' is een nieuwe film van Oscarwinnaar Asif Kapadia ('Amy'), over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona. Gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur aan archiefmateriaal schetst de film een uniek portret van deze man, rebel, held, en voor velen: God. Regisseur Asif Kapadia won in 2016 won een Oscar voor 'Amy', over de in 2011 overleden zangeres Amy Winehouse. Voor zijn nieuwste film 'Diego Maradona' kreeg hij Maradona zelf aan boord, die zijn volledige steun verleende.

'Diego Maradona' gaat 8 augustus officieel uit, maar is maandag 22 juli alvast bij ons te zien in combinatie met een heerlijke maaltijd. Op het menu die maandag: burgers!

De prijs voor de film, het eten en twee drankjes is slechts € 26,50. Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur.

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 18,50. Je kunt telefonisch reserveren of via onze website. In het laatste geval betaal je alvast de toeslag. Let op: Cinevillers moeten in beide gevallen het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Dit kan op de dag zelf vanaf 17.00 tot uiterlijk 18.30 uur.

Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief maaltijd te koop.
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×