Openingstijden

Onze kassa is maandag t/m donderdag geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag openen we om 10.30 uur.

Van zondag tot en met donderdag sluit onze bar om 23.30 uur en op vrijdag en zaterdag om 23.45 uur.

Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om uiterlijk vijftien minuten na de sluiting van de bar het filmtheater te verlaten.

U kunt in het filmtheater uitsluitend met uw PIN-pas betalen.

 

Geen tijd om de deur uit te gaan? Bezoek Filmtheater Hilversum dan ook eens vanuit huis via Picl, onze vierde (online) filmzaal, die 24 uur per dag geopend is. Het filmaanbod wordt bepaald door Filmtheater Hilversum en voor € 8,50 per film zie je de nieuwste films. 

 Bekijk hier welke films er momenteel op PICL te zien zijn!

 

Adresgegevens

Filmtheater Hilversum
Herenplein 5
1211 DR Hilversum

Reserveerlijn: (035) 623 5466
E-mailadres: info@filmtheaterhilversum.nl

Q-Park Hilvertshof (Groest 86) is het meest nabij gelegen.

KvK Hilversum: 41192674
BTW-nr: 8039.89.908.B01

Rolstoel

Filmtheater Hilversum is rolstoelvriendelijk: alles is gelijkvloers en drempelloos. Er is een invalidentoilet aanwezig. Voor uw rolstoel halen we met alle plezier uit de zaal twee fauteuils even weg. We stellen het daarom zeer op prijs als u bij uw reservering meldt dat u met een rolstoel komt. Als u via internet uw kaartjes koopt dient u toch even de reserveerlijn te bellen vanwege de rolstoel. Anders verkopen wij bij een uitverkochte zaal een kaartje teveel. 

Tickets kopen of reserveren

Koop uw filmtickets online
U koopt uw filmkaartjes heel eenvoudig via onze website. Klik hiervoor op de homepage op de tickets button van de film naar keuze, voor een kaartje voor vandaag. Voor andere data klikt u op de filmtitel. Daarna kiest u een dag en vervolgens een tijdstip. Als u daarna weer op de tickets button klikt, wordt u doorgelinkt met ons betaalsysteem. Betalen verloopt via iDeal. U krijgt een bevestigingsmail met een code. Die kunt u uitprinten of op uw smartphone laten zien bij de zaaldeur. Groot voordeel: U hoeft niet meer in de rij te staan voor onze kassa!

Tickets aan de kassa 
Tijdens openingstijden kunt u terecht voor uw kaartjes bij onze kassa, Tevens kunt u hier onze filmtheaterbonnen of de Nationale Bioscoopbon aanschaffen.

Telefonisch tickets reserveren
Reserveren kan via telefoonnummer 035-6235466 tussen 13.00 en 23.30 uur (zondags vanaf 10.30 tot 23.00 uur). Gereserveerde kaarten kunt u afhalen tot een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Let op: gekochte tickets worden niet gerestitueerd.

Cadeaubonnen

Filmtheater Hilversum heeft een eigen cadeaupas. Deze cadeaupas is te gebruiken bij onze kassa én bij onze bar. De pas kan opgewaardeerd worden vanaf € 8,00 en is onbeperkt geldig. 

Ook de Nationale Bioscoopbon is bij ons geldig, zowel de papieren versie (mits niet verlopen), als de plastic pasjes. Deze Bioscoopbon, die geldig is bij alle Nederlandse bioscopen en filmtheaters/filmhuizen, is ook bij ons te koop in de vorm van een pasje dat je kunt laten opladen met een tegoed van € 10,00 tot € 150,00.

Tevens kun je bij ons terecht met de zgn. MaDiWoDo-bonnen. Deze zijn alleen van maandag t/m donderdag geldig.

Modal Title

Any content could go in here.

×