Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack in de nieuwste romantische komedie van regisseur Danny Boyle (‘Slumdog Millionaire’, ‘Trainspotting’) en schrijver Richard Curtis (‘Love Actually’, ‘Notting Hill’). ‘Yesterday’ is een vrolijke en muzikale feelgoodfilm boordevol Beatlesmuziek.

‘Yesterday’ gaat over Jack Malick, een singer-songwriter uit een klein dorpje in Engeland. Zijn droom om beroemd te worden is snel aan het vervagen, ondanks de steun die hij krijgt van zijn beste vriendin. Na een busongeluk en een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker in een wereld waarin The Beatles nooit hebben bestaan.

Jack maakt van deze bizarre situatie gebruik om de muziek van John, Paul, George en Ringo te presenteren als zijn eigen nummers. Hij wordt wereldberoemd. Er volgt een wervelwind van wereldfaam, geld en een gehaaide agente, maar zijn schuldgevoel over plagiaat laat hem niet los. Ook dreigt hij zijn vriendin Ellie (Lily James) te verliezen. Wat zal Jack kiezen? Zijn liefde voor muziek? Of Ellie?

Modal Title

Any content could go in here.

×