Filmclub

FILMCLUB FILMTHEATER HILVERSUM – het 16e seizoen

Maandelijks een exclusieve, besloten voorpremière van een gloednieuwe, bijzondere film die nog niet eerder te zien was!ACHT VOORPREMIÄ’RES BIJ HET NIEUWE FILMCLUB SEIZOEN!
Vanaf 6 september is het weer zover: de start van een gloednieuw Filmclub seizoen. Dé plek waar filmliefhebbers elkaar ontmoeten!  

Speciaal voor onze Filmclubleden openen we – geheel buiten ons reguliere programma om – van september t/m april op vier ochtenden onze deuren. Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend kunnen leden eerder dan de rest van Nederland alvast genieten van opvallende, nieuwe films. Films om te bewonderen, om over na te denken en om met elkaar over van gedachten te wisselen.

Daarmee is onze Filmclub niet alleen een perfecte manier om je onder te laten dompelen in de wondere wereld van de cinema, ook is het de perfecte plek om andere filmliefhebbers te ontmoeten. Onder het genot van een drankje kun je na afloop gezellig napraten in ons foyer. 

LID WORDEN?
Wil je graag lid worden en elke maand van een bijzondere voorpremière komen genieten? Stuur dan een email naar info@filmtheaterhilversum.nl met in het onderwerp Aanmelding Filmclub en vermeld daarin je naam, emailadres en telefoonnummer + voorkeursochtend (vrijdag, maandag, dinsdag of woensdag). Wij zetten je dan op de filmclub ledenlijst en houden je dan elke maand per mail op de hoogte van de films die vertoond worden.

Kun je een keer niet op jouw voorkeursochtend dan mag je uiteraard gewoon op een andere ochtend naar de Filmclub komen. Ook kun je op de Filmclub-ochtenden in september of oktober nog lid worden.

ALLE DATA VAN HET NIEUWE FILMCLUB SEIZOEN (september 2019 t/m april 2020)

vrijdag 6 sept

maandag  9 sept

dinsdag  10 sept

woensdag 11 sept

vrijdag 4 okt

maandag  7 okt

dinsdag  8 okt

woensdag  9 okt

vrijdag 8 nov

maandag  11 nov

dinsdag  12 nov

woensdag  13 nov

vrijdag 6 dec

maandag  9 dec

dinsdag  10 dec

woensdag  11 dec

vrijdag 3 jan

maandag  6 jan

dinsdag  7  jan

woensdag  8 jan

vrijdag 7 febr

maandag 10 febr

dinsdag 11 febr

woensdag 12 febr

vrijdag 6 maart

maandag 9 maart

dinsdag 10 maart

woensdag 11 maart

vrijdag 3 april

maandag 6  april

dinsdag 7 april

woensdag  8 april

Start tijd van de film op alle ochtenden: 10.30 uur

ALLE INFO OP EEN RIJTJE

 •          Films die we selecteren voor de Filmclub vertonen we altijd in voorpremière en hebben hun officiële Nederlandse release nog niet gehad.
 •          De keuze van de film of films – een enkele keer kun je kiezen uit twee films – maken wij zo’n twee weken voor aanvang van de volgende Filmclubochtend per mail bekend.
 •          Alléén Filmclubleden zelf ontvangen deze informatie. De Filmclub is een besloten club en voorstellingen daarvan zijn dan ook niet in ons reguliere programma of op onze website terug te vinden.
 •          Een abonnement voor de Filmclub (8 voorpremières van september 2019 t/m april 2020) kost slechts € 68. ( € 8,50 per voorpremière)
 •          In september op vakantie? Later instappen en lid worden is mogelijk, maar alleen nog in oktober. Dan betaal je € 59,50 (voor het pakket van 7 voorpremières).
 •          Het abonnementsgeld kan – heel simpel - per pin voldaan worden bij het allereerste bezoek van de Filmclubochtend in september en oktober.
 •          Na betaling krijg je meteen je lidmaatschapspasje voor het gehele Filmclubseizoen mee waarmee je iedere maand een voorpremière kunt komen kijken. Op de Filmclubochtend zelf hoef je niet meer langs de kassa: je kunt met je pasje direct naar de filmzaal.
 •          De Filmclubpas staat op naam en is niet overdraagbaar.
 •          Op de Filmclubochtenden zijn het café en de kassa vanaf 9.45 uur geopend. De film begint om 10.30 uur. We vertonen de film zonder pauze, maar na afloop is er natuurlijk alle ruimte om na te praten in de foyer onder het genot van een lekker drankje.
 •          We draaien de Filmclubfilms iedere maand op een maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend. Kun je een keer niet op jouw voorkeursochtend dan mag je uiteraard gewoon op een andere ochtend naar de Filmclub komen.
 •          Een maand verhinderd? Door het seizoen heen organiseren we inhaalochtenden, dus je hoeft geen enkele film te missen.
 •          De voorpremières zijn exclusief toegankelijk voor Filmclubleden, maar een introducé meenemen is mogelijk. Een los filmkaartje is verkrijgbaar op de ochtend zelf en kost € 9,-.
 •          Bij opzegging gedurende het seizoen kunnen wij helaas geen geld retourneren.

TIP!
Het Filmclubabonnement is ook een mooi cadeau.

Modal Title

Any content could go in here.

×