Cineville

Cineville: zo vaak als je wil naar de film voor een vast bedrag per maand! 

 

Ook bij Filmtheater Hilversum ga je met de Cinevillepas zo vaak als je wil naar de film. Je mag met deze heerlijke pas onbeperkt* naar de film voor maar € 21,- per maand. Ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 17,50. De Cinevillepas is geldig in meer dan 40 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland, in bijvoorbeeld Utrecht ook in Springhaver Theater en 't Hoogt. Ook geeft de Cinevillepas toegang tot een heleboel filmfestivals, zoals Imagine, Holland Animation Film Festival, Go Short en Movies that Matter. De Cinevillepas bestel je via de website van Cineville (deze is NIET verkrijgbaar aan onze kassa) en is dan (als je wil) direct geldig. Zo kun je dezelfde dag nog bij ons naar de film.

*Specials als Film&Food zijn niet toegankelijk met de pas.

 

OVER CINEVILLE

Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek. Met de Cinevillepas krijg je gratis toegang tot alle films in meer dan 40 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland, voor maar € 21,- per maand. 

Op Cineville.nl vind je de agenda van alle aangesloten filmtheaters en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het filmaanbod met de Film van de Week, tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.

 

CINEVILLEPAS

Je bestelt je pas via cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je dezelfde dag nog naar de film kan. Je echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuis gestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. Je bestelt je pas altijd voor in elk geval 4 maanden, daarna is 'ie per maand opzegbaar.

Ook leuk: met je Cinevillepas krijg je 10% korting op muziek, films en koffie bij Plato/Concerto (in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Leiden, Zwolle en Deventer).

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER CINEVILLE

*Kan ik ook online filmkaartjes kopen met de Cinevillepas?

Je kunt online of telefonisch kaarten reserveren* op telefoonnummer (035) 623 5466 (dagelijks na 13.00 uur/ zondags vanaf 10.30 uur). Wel moet je je kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Let op: Dit kan vanaf 90 minuten tot uiterlijk 30 minuten voor het begin van de voorstelling, daarna vervallen de reserveringen.

*Wat is de Cinevillepas?

De Cinevillepas is een maandelijks abonnement waarmee je voor € 21,- per maand onbeperkt* toegang krijgt tot alle reguliere en vele bijzondere filmvoorstellingen van filmtheaters in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Leiden, Zwolle, Alkmaar, Schiedam, Dordrecht, Diemen en Castricum. Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna kun je de pas per maand opzeggen.

Kijk voor een actueel overzicht van de aangesloten filmtheaters op cineville.nl/theaters.

* Specials als Film&Food zijn NIET toegankelijk met de Cinevillepas ivm afwijkende ticketprijzen! Alle reguliere voorstellingen (98% van ons filmaanbod) dus uiteraard wel.

*Waar kan ik de Cinevillepas bestellen?

De Cinevillepas is eenvoudig online te bestellen op www.cineville.nl/pas. Na het betalen van de eerste termijn ontvang je per mail een Tijdelijke Cinevillepas; een pdf die je direct kunt uitprinten om mee naar de film te gaan. Let op: PRINT DEZE TIJDELIJKE PAS WEL UIT, DIT IS NODIG OM HEM TE KUNNEN SCANNEN AAN DE KASSA EN UW KAARTJE UIT TE PRINTEN.

WIJ VERKOPEN DE PAS NIET AAN ONZE KASSA! DEZE IS ALLEEN DUS ONLINE BIJ CINEVILLE TE BESTELLEN.

*Hoe verloopt de betaling?

Bij aanschaf van de Cinevillepas betaal je de eerste termijn vooruit. Je betaalt online door middel van iDeal. iDeal ondersteunt betaling via ASN, ABN Amro, Friesland Bank, Regiobank, SNS, Rabobank, ING, Van Lanschot en Triodos. Als je de Cinevillepas online aanvraagt, brengt Cineville eenmalig €0,50 iDeal-transactiekosten in rekening.

Na het betalen van de eerste termijn ontvang je per mail een tijdelijke Cinevillepas, die je direct kunt gebruiken om voorstellingen te bezoeken. Binnen 10 werkdagen ontvang je van ons jouw definitieve Cinevillepas. 

Na de eerste maand verloopt betaling door middel van automatische incasso. Als de betaling niet van je rekening afgeschreven kan worden, ontvang je een herinnering met instructies om de betaling alsnog te voldoen. Als we alsnog geen betaling ontvangen, wordt de pas automatisch gedeactiveerd. Zodra de betaling door ons is ontvangen activeren we je pas doorgaans binnen drie werkdagen opnieuw. 

*Aan welke eisen moet de foto voor mijn Cinevillepas voldoen?

De Cinevillepas is een persoonsgebonden pas. Het is dan ook de bedoeling dat de foto op de pas een goede afspiegeling vormt van de pashouder. Heb je geen pasfoto bij de hand? Dat is geen probleem. Het mag bijvoorbeeld ook een vakantiefoto zijn. Als de foto maar duidelijk is, je gezicht er in zijn geheel en goed herkenbaar opstaat en je geen zonnebril of hoofddeksel draagt.

*Als ik nu lid word, kan ik dan meteen gebruik maken van mijn pas?

Ja, dat kan! Je ontvangt direct een Tijdelijke Cinevillepas in je e-mail; een pdf die je kunt printen en gebruiken om mee naar de film te gaan.

*Hoe geef ik een Cinevillepas cadeau?

Op de bestelpagina kun je aangeven dat je bestelling een cadeau is. Je vult vervolgens de gegevens in van degene aan wie je de pas cadeau geeft: een naam, geboortedatum, e-mailadres en pasfoto van de gelukkige ontvanger zijn voldoende. Je kunt de pas desgewenst natuurlijk gelijk naar zijn of haar adres laten versturen. Eventueel geef je hier ook de einddatum van de Cadeaupas aan. Na betaling van de eerste termijn per iDEAL zal er aan het eind van elke maand vervolgens € 21,- worden geïncasseerd. Let op: de Cinevillepas heeft een minimale abonnementsperiode van 4 maanden en is geldig tot wederopzegging. Als de ontvanger zijn abonnement later graag wil voortzetten, kan dat via Mijn Cineville. 

*Geldt er een minimumleeftijd voor de Cinevillepashouder?

Nee, wij hanteren geen minimumleeftijd. Wel moet er een ouder of voogd tekenen voor personen jonger dan 18 jaar. Daarnaast geldt dat abonnees onder de 16 jaar geen toegang hebben tot films met een kijkwijzer voor 16 jaar of ouder. Dit is conform de Algemene Bezoekersvoorwaarden van elk theater in Cineville.

*Ik wil graag mijn Cinevillepas heractiveren.

Heb je in het verleden je pas opgezegd en wil je deze weer activeren? Stuur dan een mail naar klantenservice@cineville.nl met jouw verzoek en wij zullen je Cinevillepas dan zo snel mogelijk weer activeren.

N.B. Je kunt je pas kosteloos heractiveren, met één uitzondering: als je minder dan een jaar lid bent geweest en binnen het jaar na je opzegging weer lid wilt worden, brengen we €25,- administratiekosten in rekening. De reden daarvoor is dat we de Cinevillepas niet tegen deze prijs aan zouden kunnen bieden, als pashouders telkens voor een korte periode lid zouden zijn. 

Voor alle overige vragen, klik hier

Modal Title

Any content could go in here.

×